Armored Core VI Sunumu 20 Dakika Uzunluğunda Olacak


Yaklaşan için bir güncelleme var Armored Core VI: Fires of Rubicon Taipei Game Show 2023’te gösterilecek sunum. Daha önce programın bir saat süreceğini bildirmiştik, web sitesi ise BNE sunumun bunun yerine yirmi dakika uzunluğunda olacağını belirtmek için güncellendi. Sunum saati değişmedi. [Thanks, Okami Games!]

Bir hatırlatma olarak, Taipei Game Show 2023’teki sunum 3 Şubat 2023’te yapılacak. Sunumu 21:00 JST/7 AM ET/4 AM PT/1 PM CET’de izleyebilirsiniz. O olacak aktarım hem Bandai Namco YouTube kanalında hem de Taipei Game Show YouTube kanalında aynı anda. Ayrıca yapımcı Yasunori Ogura ile yapılan röportaj kayıt olduğu için seyirciler soru soramıyor.

Öncedensanki Armored Core VI: Fires of Rubicon sunum yeni bilgileri tanıtacaktır. Ancak görünüşe göre Ogura daha çok yapacak mekanikleri tanıtmaya odaklanacak. Zırhlı Çekirdek VI benzersiz. Bu nedenle, bu akışta gerçekten yeni bilgilerin olup olmayacağı şu anda net değil.

Armored Core VI: Fires of Rubicon geliştirme aşamasındadır ve 2023’te PS4, PS5, Xbox Series X, Xbox One ve Windows PC’de (Steam aracılığıyla) çıkacaktır.




Kaynak : https://www.siliconera.com/armored-core-vi-presentation-will-be-20-minutes-long/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=armored-core-vi-presentation-will-be-20-minutes-long

Yorum yapın

Geçici Mail pdf kitap indir instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al SMM Panel PDF Kitap indir