Eiyuden Chronicle Publisher 505 Games, Spring Showcase’i Duyurdu


İnsanlar hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı elde edebilir Eiyuden Chronicleyayıncısı 505 oyunların duyurduğu gibi Bahar 2022 Vitrini. 17 Mayıs 2022’de gelecek için kadrosunu gözden geçirecek. Sunum 06:00 PT/09:00 ET/ 15:00 CET’de başlayacak. Bir saat sürecek.

Bu vitrin sırasında hangi 505 Oyunun görünebileceğine dair kesin bir ayrıntı yok. Ancak, olmanın yanı sıra Eiyuden Chronicle yayıncı, şirketin Silah Ateşi Yeniden Doğdu ve başıboş bıçak ufukta. Geçmişte, aynı zamanda gibi oyunları da ele aldı. Kanlı: Gecenin Ritüeli, Ölüm Bükücü, Bölünmezve teraryum. Ayrıca, Avrupa gibi bölgelerde şu tür oyunlar için yayıncı olarak da görev yaptı. Stardew Vadisi. Bilinen oyunlar ve geliştirici röportajları hakkında güncellemeler olacak.

İnsanlar zaten YouTube sayfasına yer işareti koyabilir ve etkinliğe hazırlanabilir.

Bir açıklama vaat edildi, ancak resmi basın açıklaması “bir kült geliştiriciden yepyeni bir açıklama” olacağını söyledi.

Son zamanlarda, 505 Games, yayıncı olarak görev yaptı. Eiyuden Chronicle: Yükselen. Bu oyun öncesi oyun Eiyuden Chronicle: Yüz Kahraman. Kasaba kurma unsurlarına sahip yandan kaydırmalı bir aksiyon oyunudur. İnsanlar artık Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X ve PC’de bulabilir.


Kaynak : https://www.siliconera.com/eiyuden-chronicle-publisher-505-games-announces-spring-2022-showcase/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=eiyuden-chronicle-publisher-505-games-announces-spring-2022-showcase

Yorum yapın

Geçici Mail pdf kitap indir instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al