FFXIV Konut Piyango Bakımı Gelecek Hafta Geliyor, Sonraki Döngü Tarihli


bu FFXIV Konut piyango sistemi nihayet düzeltilecek. Yönetmen ve Yapımcı Naoki Yoshida devam eden sorunla ilgili yeni bir güncelleme yayınladı. Beklendiği gibi, doğruladı FFXIV bozulan ilk piyangoyu onarmak için bakım 16 Mayıs 2022’de yapılacak. İkinci konut piyangosunun 26 Mayıs 2022’de yapılacağını da duyurdu.

Yoshida, tüm düzeltmelerin geçtiğini doğruladı. Bakım yapıldıktan sonra, tüm piyango sonuçları verileri geri yüklenecektir. Bu, daha önce “bu piyangoda katılımcı yoktu” ve “kazanan numara… 0. Bir dahaki sefere daha iyi şanslar dileriz” mesajlarını görüntüleyen herhangi bir evin artık uygun kazananlara sahip olacağı anlamına gelir. İnsanlar bakımdan sonra kazanıp kazanmadıklarını görmek ve evlerini talep etmek için check-in yapabilirler.

Bu, yeni bir program olduğu anlamına gelir. FFXIV konut piyango sistemi. İkincisi başladığında, tipik olanı izleyecektir. dokuz günlük süre. İlk beş gün, Giriş döneminde mülkler için teklif verdiğiniz zamandır. Sonraki dördü, kazanıp kazanmadığınızı öğrendiğiniz ve yeni evinizi edindiğiniz Sonuçlar dönemidir. İşte nasıl göründüğü.

  • 16 Mayıs 2022: FFXIV bakım.
  • 26 Mayıs 2022: İlk konut piyango döngüsü Sonuçlar dönemi sona erer ve alımlar 07:59 PT/10:59 ET/4:59 CET’ye kadar tamamlanmalıdır.
  • 26 Mayıs 2022: İkinci konut piyango döngüsü Giriş periyodu 08:00 PT/11:00 ET/17:00 CET’de başlar.
  • 31 Mayıs 2022: İkinci konut piyango döngüsü Sonuç dönemi başlıyor.
  • 4 Haziran 2022: İkinci konut piyango döngüsü Sonuç dönemi sona erer.
  • Final Fantasy XIV PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC için mevcuttur. bu FFXIV bakım 16 Mayıs 2022’de yapılacak ve ikinci konut çekilişi 26 Mayıs 2022’de başlayacak.


Kaynak : https://www.siliconera.com/ffxiv-housing-lottery-maintenance-arrives-next-week-next-cycle-dated/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ffxiv-housing-lottery-maintenance-arrives-next-week-next-cycle-dated

Yorum yapın

Geçici Mail pdf kitap indir instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al