Honkai Impact 3. 5.7 Özel Canlı Yayın Bu Hafta Çıkıyor


İnsanlar ne zaman olduğunu öğrenecek Honkai Etkisi 3. 5.7 güncellemesi görünecek ve ne bekleniyor bu hafta ondan. 14 Mayıs 2022’de 12:30 PT/3:30pm ET/9:30pm CET’de yapılacaktır. Yaygın olduğu gibi, sunum 120 Kristalin verilmesini içerecektir. Ayrıca yenilerini gösterecek Honkai Etkisi 3. Aponia Disiplin Azabı savaş kıyafeti ve etkinlikleri.

Sunum öncesinde, HoYoVerse yeni bir video ve yaklaşan bazı hakkında ayrıntılar sundu Honkai Etkisi 3. Etkinlikler. İlki yeni bir örnek video. Aponia’ya odaklandı, Honkai Etkisi 3. Onüç Alev Avcısı üyesi. Yamadan sonra bir Elysian Realm patronundan oynanabilir bir karaktere geçiyor.

Özel aşk akışı ayrıca şuna da bakmalı: Honkai Etkisi 3. 5.7 Elysium Everlasting Elysian Realm uzayı ve Shattered Dimensions olayı. İlki, Hikaye ve Keşif modları ile bir açık dünya alanı olacak, ikincisi bulmacalar ve yan hikayeler içerecek. İnsanlar Kristaller ve Işık Getiren Stigma Seçeneği gibi yeni ödüller kazanabilecek ve Silah Kartları toplayabilecekler. Shattered Dimensions’a gelince, insanları Latent Hunter’ları yenmek, Mühürlü Öğe hazinelerini bulmak, Gale Hunter Bright Knight: Excelsis kıyafeti için jeton almak ve iki dünyada tuzaklardan kaçınmakla görevlendirecek.

Honkai Etkisi 3. PC’lerde ve mobil cihazlarda mevcuttur ve 5.7 güncelleme akışı 14 Mayıs 2022’de 12:30 pm PT/3:30pm ET/21:30pm CET’de yapılacaktır.




Kaynak : https://www.siliconera.com/honkai-impact-3rd-5-7-special-live-stream-appears-this-week/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=honkai-impact-3rd-5-7-special-live-stream-appears-this-week

Yorum yapın

Geçici Mail pdf kitap indir instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al