Kasım 2022 Nintendo Indie World Vitrini Bu Hafta Gösterilecek


Nintendo Indie World Showcase sunumu 9 Kasım 2022’de görünecek. Kuzey Amerikalı ve Avrupa Twitter hesapları duyuruyu paylaştı. İnsanlar saat 9:00 PT/12:00 ET/16:00 CET’de bağlanabilecekler. Her zamanki gibi, bağımsız oyunları değiştir, etkinlik sırasında gösterilecek.

Yer tutucu sayfası YouTube’da zaten yayında. Kasım 2022 Indie World Showcase’in 30 dakikadan kısa bir sürede geleceğini belirtti. 25 dakikalık bir çalışma süresi var. Her zamanki gibi bu, yeni oyunlar için duyurular, daha önce duyurulan oyunlara bakış, video görüntüleri ve hatta belki de geliştirici yorumları anlamına gelecek.

Bu, 2022 için bağımsız geliştiricilerin oyunlarını inceleyen yalnızca ikinci Nintendo vitrini. İlki Mayıs 2022’de çıktı. Orada ortaya çıkan ve Sonbahar veya Kış 2022 sürüm penceresine sahip olan oyunlardan bazıları Batora: Kayıp Cennet, Babil Rehberive kır donu. Ayrıca hakkında daha fazla bilgi edinebiliriz İçi Boş Şövalye: Silksong. Bu sunumlar gölge damlaları içerme eğiliminde olduğundan, video sunumunun hemen ardından muhtemelen en az iki oyun da mevcut olacaktır.

Bununla birlikte, burada gösterilen herhangi bir birinci taraf veya büyük sürüm olmayacak. Bunlar tam Nintendo Directs için ayrılmıştır. Oyunlara odaklanan sonuncusu 13 Eylül 2022’de ortaya çıktı.

Bir sonraki Nintendo Indie World Vitrini, 9 Kasım 2022’de 9am PT/12pm ET/6pm CET’de Switch oyunlarını gösterecek.




Kaynak : https://www.siliconera.com/november-2022-nintendo-indie-world-showcase-switch-games/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=november-2022-nintendo-indie-world-showcase-switch-games

Yorum yapın

Geçici Mail pdf kitap indir instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al SMM Panel PDF Kitap indir