Mayıs 2022 Nintendo Indie World Showcase Bu Hafta Görünecek


Daha fazla bağımsız oyun hakkında bilgi edinme zamanı. 11 Mayıs 2022’de bir Nintendo Indie World Showcase görünecek. İnsanlar, sabah 7:00 PT/10:00 ET/04:00 CET/11:00 JST’de Nintendo Switch’e giden oyunlar hakkında bilgi edinmek için giriş yapabilirler. bu resmi site Ayrıca, ilk çıkışından önce insanların favorilerine ekleyebilecekleri bir videoya da sahip. Tüm bölgeler bir tane gösterecek, hatta Japonca Twitter hesabı not ediyor.

Yarın Indie World Showcase’i buradan izleyebilirsiniz.

Beklendiği gibi, sunumun ne kadar süreceğini zaten biliyoruz. Yaklaşık 20 dakika uzunluğunda olacak. Hiçbir başlık onaylanmadı. Bununla birlikte, geçmiş tüm Indie World yayınlarının tümü, o gün daha sonra eShop’ta görünen en az bir shadowdrop oyunu içeriyordu. Örneğin, Hindiba Anahtar bağlantı noktası, Aralık 2021 taksit gölgesiydi.

Bu sefer ortaya çıkabilecek bazı başlıklar hakkında genel bir fikrimiz var. Aralık 2021’de şunlar gibi oyunlar Afterlove EP, Aliishave Omori gerçek çıkış tarihlerini alabilir. Bu durumuda Omori, fiziksel kopya ön siparişleri zaten bir Haziran 2022 yayın penceresi önerdi. Ayrıca, aşağıdaki gibi beklenen başlıklar hakkında daha fazla bilgi edinebiliriz: İçi Boş Şövalye: Silksong. Bununla birlikte, Nisan vitrinleri, insanların yılın geri kalanında neler görebilecekleri hakkında bir fikir sunma eğilimindedir.

Mayıs 2022 Nintendo Indie World vitrini, 11 Mayıs 2022’de 07:00 PT/10:00 ET/4:00 CET’de gerçekleştirilecek.




Kaynak : https://www.siliconera.com/may-2022-nintendo-indie-world-showcase-will-appear-this-week/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=may-2022-nintendo-indie-world-showcase-will-appear-this-week

Yorum yapın

Geçici Mail pdf kitap indir instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al