NIS America, Nippon Ichi’nin 30. Yıldönümünü Kutlayan Canlı Yayın İçin Duyuru Sözü Verdi


NIS America, ana şirketi Nippon Ichi Software’in 30. yıl dönümünü kutlamak için yakında bir canlı yayına ev sahipliği yapacağını duyurdu.

Etkinlik, yayıncının kendi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir. seğirme kanalı 30 Ocak’ta, nerede yaşadığınıza bağlı olarak 10:00 PST, 13:00 EST, 18:00 GMT veya 19:00 CET’de. Bununla ilgili en heyecan verici gerçek, NIS’in ürün açıklamaları ve eşantiyonların yanı sıra duyurular vaat etmesidir.

Şu anda neyin duyurulacağına dair belirli bir bilgimiz yok, ancak bahisçi olsaydım, yerelleştirme hakkında bir şeyler duymayı beklerdim. Çıkış 726 Ocak’ta Japonya’da rahat bir şekilde yayınlanacak.

Diğer bir olasılık da, Nihon Falcom’un batıya doğru ilerlemesi için ortaklığın geleceğine dair daha fazla içgörü. Patikalar duyurulan oyunların sonuna yaklaştığımız ve Japonya’daki ikinci oyununu geride bırakmış olan Kuro no Kiseki serisi hakkında henüz tek bir kelime duymadık.

Tabii ki, bu tamamen benim tahminim, bu yüzden biraz şüpheyle almalısınız. Haklı olup olmadığımı öğrenmek için 30 Ocak’a kadar beklememiz gerekecek ve duyurular yapılır yapılmaz burada TechRaptor’da tam bir rapor bulacaksınız, bu nedenle bekleme uzun sürmeyecek.

Nippon Ichi Software, 1991’den beri var olmasına rağmen, 1993 yılında Japonya’nın Gifu Eyaletinde resmi olarak kuruldu. oyunlarının çoğunun ne kadar ilginç ve benzersiz olduğuna dair bir rol.

Yerelleştirme ve batılı yayıncılık kolu NIS America, 2007 yılında California, Santa Ana’da kuruldu ve o zamandan beri yalnızca Nippon Ichi’nin oyunlarını değil, aynı zamanda diğer geliştiricilerin oyunlarını da piyasaya sürdü.


Kaynak : https://techraptor.net/gaming/news/nis-america-promises-announcements-for-livestream-celebrating-nippon-ichis-30th

Yorum yapın

Geçici Mail pdf kitap indir instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al SMM Panel PDF Kitap indir