SNK Online Mağaza Kapanışı – Siliconera


SNK duyurdu SNK Online Shop’un 2022’de kapanacağını. Hesap oluşturmak veya satın alma yapmak için son gün 31 Mayıs 2022 saat 1:00 PT/4:00 ET/10:00 CET/5pm JST olacaktır. Tüm hizmetler 17 Haziran 2022’de aynı anda kapanacak. SNK, özel ürünlerin sürekli satışını nasıl idare edebileceğine dikkat etmedi.

SNK Online Shop, en büyük bayiliklerinden bazılarına bağlı çeşitli ürünler taşıyordu. Örneğin, outlet şu anda halen Ölümcül Öfke, Savaşçıların Kralı, Metal Slugve samuray çatışması. Aynı zamanda özel ürünler de taşıyacaktır, ancak bu kategori şu an boş. İnsanların alabileceği olası öğeler arasında akrilik karakter standları, peluş oyuncaklar, giysiler, kitaplar ve oyunlar olabilir.

SNK’nin vitrin için yeni mal ön siparişlerini duyurmasının üzerinden çok uzun zaman geçmedi. de Mart 2022’nin sonuiçin ön sipariş açtı Metal Slug X akrilik standları Eri, fio, marcove Tarma. Bunların her birinin fiyatı 1,222 Yen (~10$) ve Mayıs 2022’de gönderilmesi bekleniyor. Diğer son eklemeler dahil Samuray Shodown VI akrilik standlar, KOF akrilik akıllı telefon standları ve NeoGeo ürünleri.

İnsanlar 31 Mayıs 2022’ye kadar SNK Online Shop’a sipariş verebilir ve mağaza 17 Haziran 2022’de tamamen kapanacaktır.


Kaynak : https://www.siliconera.com/snk-online-shop-closing-merchandise/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=snk-online-shop-closing-merchandise

Yorum yapın

Geçici Mail pdf kitap indir instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al